Geertjan Plooijer de fotograaf

Maatwerk:
Fotografie is maatwerk. Als vakfotograaf haal ik alles uit de kast wat technisch mogelijk is. Als fotografisch designer zijn mijn visie en ervaring belangrijke elementen in het zoeken naar creatieve oplossingen. UItgangspunt hierbij zijn de eisen en wensen van de opdrachtgever. Iedere opdracht, elk nieuw project wordt met de opdrachtgever doorgesproken en scherp gecalculeerd.

Calculatie:
Er wordt uitgegaan van een uurprijs van 125,-- euro ex. BTW. Bij de calculatie wordt gerekend per uur, per dagdeel of per dag. De totaalprijs voor de opdracht die uit de calculatie komt is all-in: inclusief materiaal, bijkomende kosten, het gebruik van het fotowerk zoals deze van te voren is overeengekomen en BTW. Ook voor het eventueel verdere gebruik van het in opdracht gemaakte fotowerk worden bij de prijsopgave duidelijke afspraken gemaakt.

Voorwaarden:
Als fotograaf ben ik aangesloten bij de BFN en hanteer daarom de leveringsvoorwaarden volgens de fotografen federatie. De fotografen- federatie is het samenwerkingsverband van de vijf beroepsvereningingen voor fotografen in Nederland, de BFN, de GKF, de NVF. PANL en SFVN.GALLERIE